telefoonnummer

homebalk

Informatie over ons team

 • moniquejanssen

Monique Janssen / 0313 414 866

Aanwezig: maandag t/m donderdag tussen 08.00 - 12.30 uur

Receptioniste / telefoniste

administratie@fysiotherapiehetcentrum.info

   
 • Jeannette_Bremer

Jeannette Bremer / 0313 - 414 866

Aanwezig: maandag t/m vrijdag tussen 08.00-13.00 uur

Administratie

administratie@fysiotherapiehetcentrum.info

   
 • Rene Agterdenbos

René Agterdenbos / 0313 - 745 135

Aanwezig op: maandag t/m donderdag

Manueel- en fysiotherapeut (master)

Na in 1991 het Cios in Arnhem afgerond te hebben studeerde René in 1995 af als fysiotherapeut. Vervolgens heeft hij 3 jaar in Duitsland gewerkt en 4 jaar in Boxmeer. In 2002 is René voor onze praktijk gaan werken. Sinds april 2003 is René geregistreerd manueel therapeut. Sinds het vertrek van Anton van den Oudenrijn, begin januari 2007, is René toegetreden tot de maatschap van 'Fysiotherapie Het Centrum'.

r.agterdenbos@pmc-dieren.nl

   
 
 • Sandra Bakker

Sandra Bakker / 0313 - 745 129

Aanwezig op: maandag, woensdag en donderdag

Master manueeltherapeut en handfysiotherapeut

In 2007 is Sandra afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf 2008 is zij werkzaam binnen onze praktijk als fysiotherapeut. Sinds 2011 is Sandra geregistreerd manueeltherapeut. In 2016 heeft zij de opleiding handfysiotherapie afgerond. U kunt bij Sandra terecht voor o.a. rugklachten, core stability training, handproblematiek en CANS klachten.

s.bakker@pmc-dieren.nl

   
 
 • Theo-van Berkel

Theo van Berkel / 0313 - 745 128

Aanwezig op: maandag t/m vrijdag van 07.30-13.00 uur

Manueel- en fysiotherapeut

Theo is sinds 1978 werkzaam als fysiotherapeut. Aanvankelijk in militairedienst. In 1979 trad hij in dienst bij Anton van den Oudenrijn. In 1991 studeerde Theo af als manueel therapeut aan de Stichting Opleiding Manuele Therapie te Amersfoort. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit manueeltherapeutische indicaties.

t.vanberkel@pmc-dieren.nl

   
 
 • Gerdien Beunk

Gerdien Beunk / 0313 - 745 122

Aanwezig op: maandag t/m vrijdag

Fysiotherapeut

Sinds juli 2014 werkt Gerdien bij ons in de praktijk, eerst als waarneemster en nu als vaste kracht. Ze heeft de opleiding fysiotherapie afgerond in juni 2014 aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Gerdien heeft tijdens haar afstudeerstage goede ervaring opgedaan met de nabehandeling bij knie- en heupprotheses. Binnen onze praktijk heeft Gerdien zich verder gespecialiseerd in deze nazorg. Ook de behandeling/begeleiding van klachten ten gevolge van knie en/of heupartrose heeft haar speciale interesse.

g.beunk@pmc-dieren.nl

   

 

 • Elize van den Brink

Elize van den Brink / 0313 - 745 136

Aanwezig op: dinsdag, woensdag en vrijdag

Manueel - en fysiotherapeut (master)

Elize heeft in 2004 op de hogeschool Thim van der Laan de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Sinds 2006 is zij werkzaam als fysiotherapeut, eerst in Arnhem en sinds begin 2007 bij ons in de praktijk. Medio 2010 is Elize afgestudeerd aan het SOMT als manueel therapeut.

e.vandenbrink@pmc-dieren.nl

   
 
 • Jesse Cornielje

Jesse Cornielje / 0313 - 745 137

Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

NVFS Sportfysiotherapeut (master)

Jesse is sinds het voorjaar van 2010 bij ons in de praktijk werkzaam. Hij is in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut en heeft hierna in verschillende praktijken gewerkt voordat hij in “Het Centrum” kwam werken. Vanuit zijn interesse in de sport is hij de master Sportfysiotherapie gaan doen en in oktober 2013 studeerde hij af als master in de sportfysiotherapie aan het SOMT in Amersfoort. Hij is zelf een fanatiek sporter. Hierdoor weet hij hoe een sporter denkt en functioneert. Hij staat dan ook voor het zo snel mogelijk revalideren en het kunnen terugkeren naar de sport. Bijzondere aandachtsgebieden hierbij zijn de schouder, knie en voet. Hiernaast is Jesse een van de therapeuten die de shockwave behandelingen uitvoeren. Samen met Inge Sipkens houdt Jesse zich bezig met de sportgerelateerde zaken. Regelmatig houden zij een sportspreekuur bij een aantal sportverenigingen in Dieren.

j.cornielje@pmc-dieren.nl

   
 
 • Martin van Dommele

Martin van Dommele / 0313 - 745 134

Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Manueel- en fysiotherapeut (master)

Martin van Dommele is sinds januari 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds juni 2010 als professional master manueel therapeut. Hij is de afgelopen jaren in zijn woonplaats Apeldoorn werkzaam geweest bij verschillende praktijken. Martin heeft zijn opleiding tot professional master manuele therapie gevolgd aan de SOMT te Amersfoort. Martin verzorgt binnen het Centrum de zorg voor mensen met claudicatio intermittens (etalagebenen). Zie

www.claudicationet.nl

m.vandommele@pmc-dieren.nl

   
 
 • Ellen Elshof

Ellen Elshof / 0313 - 745 132

Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdag

Handfysiotherapeut

Vanaf 1 september 2011 is Ellen werkzaam binnen onze praktijk als fysiotherapeut. Ellen heeft in 2002 op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Sindsdien is zij werkzaam geweest in Gelre ziekenhuizen te Zutphen.
Specialisatiegebieden: handtherapie, vestibulaire training, COPD revalidatie, valpreventietraining en TENS-behandeling.

e.elshof@pmc-dieren.nl

   
 
 • Ronald Geerdes

Ronald Geerdes / 0313 - 745 127

Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Arbeidsfysiotherapeut

Ronald behaald aan de Deventer Academy voor Fysiotherapie zijn diploma Fysiotherapie. Hij heeft enkele jaren geleden de opleiding arbeidsfysiotherapie afgerond. Ronald 'draait' de speciale trainingsprogramma’s zoals de rug- en nektriatlon.

r.geerdes@pmc-dieren.nl

   
 
 • benjansen

Ben Jansen / 0313 - 745142

Aanwezig op: dinsdag t/m vrijdag

Fysiotherapeut

In 2011 heeft Ben het CIOS in Arnhem afgerond en is werkzaam geweest als fitness coach en personal trainer. In 2015 is hij als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens zijn opleiding als fysiotherapeut heeft hij werkervaring opgedaan bij Betaalde Voetbal Organisaties (Voetbalacademie NEC/FC Oss en FC Twente). Een van de ambities van Ben is om in de toekomst topsporters te kunnen begeleiden. Hiervoor gaat Ben in september 2016 beginnen met de Master of Science sportfysiotherapie.
Binnen onze praktijk heeft Ben zich verder gespecialiseerd in: lage rug-, schouder-, knie-, enkel- en voetproblematiek. Daarnaast kunnen het Medical Taping Concept en shockwavetherapie deel uitmaken van de behandeling.
Binnen het Para Medisch Centrum Dieren is er een goede samenwerking met Gijsbert Lalkens, podotherapeut, om samen op te trekken met de behandeling van hielpijn klachten.

b.jansen@pmc-dieren.nl

   
 
 • Harry Kiene

Harry Kiene / 0313 - 745 124

Aanwezig op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Fysiotherapeut

Harry is sinds zijn stage in 1983 werkzaam bij ons in de praktijk als fysiotherapeut. In de loop der jaren heeft hij verschillende cursussen en opleidingen gevolgd. 
Zijn specialisaties zijn: sympatische reflexdystrofie, RSI (CANS), schouderklachten (frozen shoulder) en de laatste jaren heeft hij zich toegelegd op revalidatie en (re)activering van COPD patiënten. Voor deze laatste groep patiënten is er in onze praktijk een grote oefenzaal met apparatuur aanwezig. Meer informatie over COPD kunt U vinden op de link longfysiotherapie.

h.kiene@pmc-dieren.nl

   
 
 • Mark de Lijster

Mark de Lijster / 0313 - 745 133

Aanwezig op: maandag t/m vrijdag

(Neurologisch) fysiotherapeut/Mckenzie therapeut

Nadat Mark 5 jaar als gymleraar gewerkt heeft, is hij de opleiding fysiotherapie gaan doen. Na het afronden van deze studie is hij in 1995 naar Zuid-Duitsland vertrokken om daar te gaan werken in de neurologische revalidatie. Na een korte werkperiode in de Verenigde Staten, is hij hoofd fysiotherapie geworden in een neurologisch behandelcentrum net over de Duitse grens in Anholt. Om zich verder in de neurologie te bekwamen heeft hij diverse cursussen op dit gebied gevolgd. Als algemeen fysiotherapeut beheerst hij ook de behandelmethode naar McKenzie (aandoeningen aan de wervelkolom). Naast zijn functie als algemeen fysiotherapeut verzorgt Mark de behandeling van onze neurologische patiënten. Voor meer info hierover zie ons item 'neurologische fysiotherapie'op de welkomspagina.

m.delijster@pmc-dieren.nl

   
 • Marloes_Lindner

Marloes Lindner / 0313-745 144

Aanwezig op: maandag t/m donderdag

Geriatrisch fysiotherapeut i.o.

Marloes heeft in juni 2015 haar opleiding fysiotherapie afgerond op de Hogeschool Saxion in Enschede. Na het afstuderen heeft ze werkervaring opgedaan in zowel de verpleeghuis setting als in de particuliere praktijk. Vanaf januari 2017 is Marloes werkzaam bij ons in de praktijk.
Vanuit de opleiding heeft Marloes speciale interesse in de ouderenzorg ontwikkeld. De keuze voor een Master opleiding was daarom snel gemaakt. Op dit moment is ze studerende voor de Master opleiding tot Geriatrisch fysiotherapeut aan de SOMT in Amersfoort.

lindner@pmc-dieren.nl

   
 
 • Tessa Olyve

Tessa Olyve / 0313 - 745 123

Aanwezig op: maandag, woensdag, donderdagmiddag en vrijdag

Sportfysiotherapeut i.o.

Tessa is in 2012 afgestudeerd als fysiotherapeut aan het Hogeschool Saxion te Enschede. De daarop volgende jaren heeft ze bij verschillende praktijken en zorginstellingen ervaring op gedaan, waarna ze in 2014 is begonnen met werken bij “Fysiotherapie Het Centrum”.
Momenteel is Tessa studerende voor Master of Science Sportfysiotherapeut aan de SOMT in Amersfoort. Zelf is zij ook fanatiek sporter en heeft meegedraaid in de wereld van de topsport. Hierdoor kan ze zich goed in de sporter inleven. Ze staat voor te kunnen blijven bewegen, ondanks een blessure, en een snelle en veilige terugkeer naar de sport. Bij Tessa kan je terecht voor schouder-, lage rug, heup- knie- en enkelklachten, sportblessures en sportadvies. Daarnaast kunnen het Medical Taping Concept en shockwavetherapie deel uitmaken van de behandeling.

t.olyve@pmc-dieren.nl

   
 
 • Radboud Popping

Radboud Pöpping / 0313 - 745 141

Aanwezig op: maandag, woensdag en donderdag

Psychosomatisch oefentherapeut

Radboud is als geregistreerd psychosomatisch oefentherapeut sinds juni 2010 verbonden aan Het Centrum. In de voorgaande jaren was Radboud werkzaam als algemeen oefentherapeut Cesar. Ook toen ging zijn interesse al uit naar de stress gerelateerde klachten. In 2009 heeft hij de opleiding Psychosomatische Oefentherapie afgerond. Hij heeft inmiddels een ruime ervaring opgebouwd in het behandelen van lichamelijke klachten met een achterliggende psychosociale oorzaak. Radboud blijft zelf ook in beweging en volgt regelmatig scholingen en cursussen zoals bijvoorbeeld Systemisch werk voor de individuele praktijk’. Daarnaast heeft hij zich verder verdiept in het thema Assertiviteit en in rouw- en verliesbegeleiding via de methode Verliescommunicatie. Naast zijn werk in Het Centrum is Radboud ook werkzaam in praktijk De Spreng in Eerbeek en als gastdocent psychosomatiek aan de Hogeschool Utrecht.

r.popping@pmc-dieren.nl

   
 • marjo_pubben
 

Marjo Pubben 0313 / 745126

Aanwezig: maandag en donderdag

Bekkentherapeut

Marjo is in 1984 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de SUPA in Utrecht. Hierna heeft zij 17 jaar als algemeen fysiotherapeut, maar steeds meer met aandachtsgebied bekken en bekkenbodem, in Duitsland gewerkt. In 2003 is zij begonnen als bekkenfysiotherapeut in een praktijk in Deventer. Hier is zij momenteel nog steeds werkzaam. In deze tijd heeft zij ook de masteropleiding tot geregistreerd bekkenfysiotherapeut afgerond. Marjo werkt samen met multidisciplinaire specialisten teams van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem en het Gelre ziekenhuis in Zutphen. Marjo richt zich als therapeut nu volledig op de bekkenproblematiek.

m.pubben@pmc-dieren.nl

   
 
 • Bianca-Salvatore

Bianca Salvatore / 0313 - 745 125

Aanwezig: woensdag en vrijdag

Bekkentherapeut

Bianca is in 1983 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de SUPA te Utrecht. Na jarenlang gewerkt te hebben als algemeen fysiotherapeut met belangstelling voor reuma, orthopedische-, neurologische aandoeningen, en problemen in het gebied van het bekken en de bekkenbodem heeft ze uiteindelijk gekozen voor de specialisatie bekkenfysiotherapie en kinderbekken- fysiotherapie Bianca is tevens werkzaam als bekken- en kinderbekkenfysiotherapeut in het Isala ziekenhuis te Zwolle en werkzaam aldaar in het bekkenbodem- centrum. Bianca is samen met Marjo Pubben het aanspreekpunt voor bekken gerelateerde problematiek. 

b.salvatore@pmc-dieren.nl

   
 
 • Ellis van der Scheer

Ellis van der Scheer / 0313 - 745 140

Aanwezig: dinsdag en vrijdag

Fysiotherapeut

Vanaf juni 2013 is Ellis werkzaam bij onsin de praktijk. Ze heeft in 2002 haar opleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Hanzehogeschool Groningen. Nadat ze een jaar ontwikkelingswerk heeft gedaan is ze in 2004 gaan waarnemen in het Deventer Ziekenhuis. Vanaf 2005 is ze werkzaam geweest in Gelre Ziekenhuizen te Zutphen. Ze heeft verschillende cursussen gevolgd op het gebied van de neurologie, cardiologie en vestibulaire revalidatie. In 2011 heeft ze de studie Fysiotherapiewetenschappen afgerond. Naast haar werk in Het Centrum is ze als onderzoeker werkzaam voor het Duizeligheidscentrum te Apeldoorn.

e.vanderscheer@pmc-dieren.nl

   
 
 • Inge Sipkens

Inge Sipkens / 0313 - 745 121

Aanwezig op: maandag, dinsdag tot 14.00 en donderdag

NVFS sportfysiotherapeut (master)

Inge werkt sinds 1989 in onze praktijk en sinds 2004 als sportfysiotherapeut. Ze begeleidt geblesseerde sporters naar hun oude sportniveau. Een bijzonder aandachtsgebied daarbij is schouderrevalidatie en knierevalidatie. Daarnaast heeft ze zich toegelegd op het analyseren en verbeteren van het looppatroon en de behandeling van geblesseerde hardlopers. Inge is lid van SportFysio Oost (SFO). Dit is een groep sportfysiotherapeuten die zich ten doel heeft gesteld de sportfysiotherapie te optimaliseren d.m.v. samenwerken, intercollegiaal consult en gebruik maken van elkaars expertise. Samen met manueel therapeut Theo van Berkel verzorgt ze iedere donderdagavond een sportspreekuur op de praktijk (zie hiervoor elders op deze website). Daarnaast houdt ze samen met sportfysiotherapeut Jesse Cornielje  een sportspreekuur bij de voetbalverenigingen in Dieren.

i.sipkens@pmc-dieren.nl

   
 
 • timspruijt

Tim Spruijt / 0313 - 745143

Aanwezig op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Manueel therapeut i.o. Fysiotherapeut

Sinds juli 2015 is Tim werkzaam in onze praktijk. Hij is begonnen als waarnemer en is nu als vaste kracht in dienst. Hij is in juni 2015 afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hoge school van Arnhem en Nijmegen. Vanuit die opleiding heeft Tim speciale interesse in de manuele therapie ontwikkeld en gaat in september 2016 beginnen met de Master of Science Manuele Therapie. Binnen onze praktijk houdt Tim zich op dit moment bezig met de algemene fysiotherapie, revalidatie na een Totale Knie Prothese en schouderproblematiek.

t.spruijt@pmc-dieren.nl

   
 
 • Inge Vaessen

Inge Vaessen/ 0313 - 745 138

Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Fysiotherapeut

Inge heeft in 2009 haar studie fysiotherapie afgerond aan de Hoge Arnhem en Nijmegen. Na de opleiding is ze kort aan de slag gegaan binnen verzorging/verpleeghuishuis, om vervolgens voor een half jaar naar het buitenland te vertrekken.
Sinds 2010 is Inge werkzaam binnen de praktijk. Hier richt ze zich met name op ouderenzorg. In 2011 is zij gestart met de opleiding voor geriatrisch fysiotherapeut.
Specialisatiegebieden: valpreventietraining

i.vaessen@pmc-dieren.nl

   
 
 • Jolanda-Vlieg

Jolanda Vlieg / 0313 - 745 139

Aanwezig op: maandag en donderdag

Manueel- en fysiotherapeut (master)

Jolanda heeft in 1996 haar studie fysiotherapie afgerond aan de Hoge School van Utrecht. Vervolgens heeft ze 5 jaar in Duitsland gewerkt. Tijdens deze periode heeft ze haar studie manuele therapie aan de SOMT te Amersfoort in 2002 afgerond. Na een aantal jaren in Westervoort te hebben gewerkt, is ze nu sinds februari 2008 werkzaam voor Fysiotherapiepraktijk het Centrum als manueel therapeut.

j.vlieg@pmc-dieren.nl